Végzettségeim

Szupervízor – 2015-2017 Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kar Pszichológiai Intézet 

Foglalkozási Rehabilitációs Szaktanácsadó – 2009-2011 ELTE-BGGYK 

Szociális szakigazgatás szervező – 2001-2003 BKÁE Államigazgatási Kar 

Általános szociális munkás – 1990-1994 SZOTE-JATE Főiskolai kar

Magamról

 

Szociális területen kezdtem a pályámat, később az érdeklődésem a foglalkoztatás felé irányult. Tanácsadóként ezen a területen dolgozom több, mint 10 éve, elsősorban egyéni esetkezelésekben szereztem tapasztalatot, korosztály tekintetében a pályakezdőtől a nyugdíj előtt állókig.

Munkám során ötvözöm a tanulmányaim során összegyűjtött tudást,  munkavállalóként megtapasztalt és átélt személyes élményeimet illetve az eddigi  munkahelyeimen szerzett gyakorlati tapasztalatot. Fontosnak tartom és kötelességemnek érzem önmagam folyamatos fejlesztését az önismeretem bővítése és a tanulás által.

Számomra fókuszban az ügyfél áll a saját problémáival és elakadásaival együtt. Közös munkánk alatt legfontosabb érték számomra, a „nem helyette, hanem vele együtt”, miközben képessé válik arra a saját fejlődése közben, hogy megtalálja a számára legjobb megoldást.

A Kontakt Alapítvány csapatához 2017 szeptemberében csatlakoztam. Jelenleg az Ifjúsági Grancia VEKOP 8.2.1 és a VEKOP -7-1-3-15 projektjeiben dolgozom, mentorként és tanácsadóként.