Egyéni tanácsadások:

Munkatanácsadás több alkalomból álló beszélgetés, ahol a cél, hogy a hozzánk forduló álláskereső, állásváltoztató által elmondottakat figyelembe véve segítsük munkavállalását, munkaváltását.

Pályatanácsadás: szintén többalkalmas beszélgetés, ahol a diák a továbbtanulásával, pályaválasztással kapcsolatos kérdéseket, lehetőségeket tisztázza a tanácsadó segítségével. (800 Ft/alkalom hozzájárulással)

Csoportfoglalkozások:

Pályaorientációs csoportfoglalkozás
A tréning célja, hogy a résztvevők felismerjék a szakma-, és munkaválasztás fontosságát, megismerjék képességeik minőségét és érdeklődési irányaikat.

Kulcsképességek felismerésének fejlesztése tréning (30 órás képzés, felnőttképzési nyilvántartási száma: E-000413/2014)
Célja, hogy a feltárt gyengeségek megerősödjenek, illetve olyan szintre kerüljenek, hogy segítsék a munkahely megtalálását, munkahelyi beilleszkedést.

Tanulási technikák oktatása
A csoportfoglalkozás célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a tanulási technikákat és a gyakorlatban is alkalmazni tudják.
Álláskeresési technikák tréning (30 órás képzés, akkreditációs nyilvántartási száma: )
A tréning célja az álláskeresés folyamatához kapcsolódó történő tájékozottság kialakítása, mely révén a résztvevő kialakíthatja egyéni álláskeresési stratégiáját. Olyan elméleti és gyakorlati ismeretek nyújtása, melyek alapján az álláskereső felismeri a munkaerő-piaci igényeket, valamint a munkáltatókra jellemző speciális követelményeket.
(A csoportfoglalkozásokhoz 500 Ft/fő/alkalom hozzájárulás szükséges)

Irodai szolgáltatások
Irodáinkban az ügyfél részére biztosítjuk az álláskereséshez szükséges technikai eszközöket.
(fénymásoló, nyomtató, számítógép, internet hozzáférés biztosítása, telefon, fényképes önéletrajz készítése, stb…)

Próbainterjún való részvétel
Az álláskereső kipróbálhatja magát egy interjúszituációs helyzetben, ahol tapasztalatot szerezhet és személyes visszajelzést kap a beszélgetésről.