Egyéni tanácsadások:

Munkatanácsadás több alkalomból álló beszélgetés, ahol a cél, hogy a hozzánk forduló álláskereső, állásváltoztató által elmondottakat figyelembe véve segítsük munkavállalását, munkaváltását.

Pályatanácsadás: szintén többalkalmas beszélgetés, ahol a diák a továbbtanulásával, pályaválasztással kapcsolatos kérdéseket, lehetőségeket tisztázza a tanácsadó segítségével. (800 Ft/alkalom hozzájárulással)

Csoportfoglalkozások:

Pályaorientációs csoportfoglalkozás
A tréning célja, hogy a résztvevők felismerjék a szakma-, és munkaválasztás fontosságát, megismerjék képességeik minőségét és érdeklődési irányaikat.

Kulcsképességek felismerésének fejlesztése tréning (30 órás képzés, felnőttképzési nyilvántartási száma: E-000413/2014)
Célja, hogy a feltárt gyengeségek megerősödjenek, illetve olyan szintre kerüljenek, hogy segítsék a munkahely megtalálását, munkahelyi beilleszkedést.

Tanulási technikák oktatása
A csoportfoglalkozás célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a tanulási technikákat és a gyakorlatban is alkalmazni tudják.
Álláskeresési technikák tréning (30 órás képzés, akkreditációs nyilvántartási száma: )
A tréning célja az álláskeresés folyamatához kapcsolódó történő tájékozottság kialakítása, mely révén a résztvevő kialakíthatja egyéni álláskeresési stratégiáját. Olyan elméleti és gyakorlati ismeretek nyújtása, melyek alapján az álláskereső felismeri a munkaerő-piaci igényeket, valamint a munkáltatókra jellemző speciális követelményeket.
(A csoportfoglalkozásokhoz 500 Ft/fő/alkalom hozzájárulás szükséges)

Próbainterjún való részvétel
Az álláskereső kipróbálhatja magát egy interjúszituációs helyzetben, ahol tapasztalatot szerezhet és személyes visszajelzést kap a beszélgetésről.