2003-ban végeztem a Szent István Egyetem  Munkavállalási tanácsadó szakán. A főiskola utolsó évében már a Kontakt Alapítványnál dolgoztam önkéntesként, majd 2003-ban a diploma megszerzése után főállásban tanácsadóként. Az alapítványnál eltöltött idő alatt több munkakört is betöltöttem. Esetmenedzser, szakmai vezető, projektvezető, pályázatíró, tanácsadó, mentor.
Szakmai munkám során vezettem munka és pályaorientációs tanácsadást, csoportos tanácsadást (kulcsképesség feltárás és fejlesztés, álláskeresési technikák, motivációs csoportfoglalkozás pályaorientáció) Egyéni esetkezelés az OFA KID programban, az OFA CSMK programban és a HEFOP 2.3.2 programokban, szakmai képzések szervezése, ügyfelek nyomon követése. Hátrányos helyzetű fiatalok, nők, romák munkaerő-piaci integrációja. Projekt menedzselés az OFA CSMK programban. A szakmai munka összefogása, koordinálása, ellenőrzése. OFA KID programban és a HEFOP 2.3.2-ben. Valkói, zsámboki koordinátor, az együttműködő intézményekkel való kapcsolattartás, az adott településen élő célcsoport bevonása, a velük való együttműködés. Az I., II.,III. kerületi Munkaügyi Kirendeltségen mentor. (esetmenedzser) A regisztrált ügyfelek munkaképességének javítása. (egyénileg és csoportos tanácsadás keretében) 2015-től a  részt veszek a Szegedi Ifjúsági Garancia programban és a DAMIL programban.
Egyéni tanácsadás: az ügyfelek igénye szerint, munka-, pályatanácsadás keretein belül (2-5 alkalom)
2004-ben a Gondviselés KHT-nál dolgoztam egy projektben. Budapesti szociális intézmények helyzetének felmérése (szociális foglalkoztatók, célszervezetek, alapítványok…)Fogyatékkal élők számára munkatanácsadás.
2009-2011 között elvégeztem a Szent István Egyetem Emberi Erőforrások szakát, abszolutórium.