Végzettségeim

Felsőfokú tanulmányaimat a Kandó Kálmán Villamosipari Főiskola Számítógéptechnikai Intézetében villamosmérnöki képzéssel kezdtem, majd az ELTE Pedagógia- és Pszichológia Karán felsőfokú kommunikátori, a Szent István Egyetem Gazdasági és Társadalomtudományi Karán pedig okleveles kommunikátori BSc-végzettséget szereztem, majd politikatudományi és emberi erőforrás tanácsadói mesterképzések kurzusait hallgattam.

Szakmai tapasztalaim

Hosszú ideig dolgoztam az ELTE Bölcsészkarán, ahol a Germanisztikai Intézet informatikai üzemeltetésért feleltem, mellette Világbanki és FEFA projektekben IT-tanácsadást végeztem. A projektek lejárta után 2006-tól intézeti mérnökként az Intézet Tanszékeinek könyvkiadói tevékenységét koordináltam, valamint a HEFOP 3.3.1, majd a 2012 után a TÁMOP 4.4.2 alprojektjeinek menedzselését végeztem. 2015-től a gödöllői iTStudy Oktatközpont projektmenedzsereként EU Erasmus+ nemzetközi oktatási programok végrehajtásával foglalkoztam.

A Kontakt Alapítvánnyal 2008 óta dolgozom együtt informatikai tanácsadó szerepben, illetve szerkesztőségi és kiadóvezető szakemberként; majd 2017 óta az Alapítvány főállású munkatársaként projektjeink menedzsmentjén és az Alapítvány kommunikációs feladatain dolgozom.